Firma Motomax z Torunia - zna ktoś to?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ziemia1
    Classic
    • 2009
    • 17

To powiadasz, że ten Stream (nie mówię o jakości dźwięku z dorobionego wyjścia liniowego), to jednym słowem kicha w stosunku do BP Valencia?

[ Dodano: Pon 11 Kwi, 11 11:31 ]
    Jeszcze jedna kwestia: w Streamie jest dość specyficznie zakończony kabel antenowy. Co zrobić aby go chamsko ni ucinać i żeby podpasował TANIM KOSZTEM do Blaupunkta?

znalazłem http://motoallegro.pl/separator-ante...545363092.html
  • kmicio
    Ambiente
    • 2008
    • 233

Witam,

Koledzy, korzystał ktoś z ich usług ?
    Tu link->Link do zmodyfikowanego przegubu do DSG

Druga rzecz - pytanko do mechaników klubowych: jakie maksymalne bicie może mieć wałek krótkie półosi. Bicie poprzeczne, nie wzdłużne. Uściślając - kupiłem półośkę od Caddego i wałek goły ma bicie 0,3. Kolega co mi to sprawdzał na tokarce nie zna parametrów dla półosi więc się nie wypowiedział czy to norma czy też nie.

Z góry dzięki za wszystkie informacje.

[ Dodano: Sob 13 Lis, 10 14:27 ]
    Zamieszczone przez kmicio
    Witam,

Koledzy, korzystał ktoś z ich usług ?
    Tu link->Link do zmodyfikowanego przegubu do DSG

Druga rzecz - pytanko do mechaników klubowych: jakie maksymalne bicie może mieć wałek krótkie półosi. Bicie poprzeczne, nie wzdłużne. Uściślając - kupiłem półośkę od Caddego i wałek goły ma bicie 0,3. Kolega co mi to sprawdzał na tokarce nie zna parametrów dla półosi więc się nie wypowiedział czy to norma czy też nie.

Z góry dzięki za wszystkie informacje.
    Edit:
    Podejrzewam że to są przemalowane jakieś najbadziewniejsze przeguby od Sharana,
    Spójrzcie na tę aukcję na alegro: Przegub sharan
    *1B1B*1.8T*4x4
    *1B1B*1.9T*DSG

Komentarz

• yarecki
      Ambiente
      • 2009
      • 130

Ja regenerowałm u nich kilka kompletów polosi do Yarisa 1,0 . Trudno to nazwac regeneracja bo nie znalazlem tam kawalka starej czesci , nawet drazekpołosi byl grubszy . Profi zrobione , łacznie z nowa nakretką . Zero reklamacji w mim przypadku . Zapakowane , wysłane i przesłane kurierem . Generalnie jestem na TAK

Komentarz

• piotrek_gdy
        RS
        • 2008
        • 7723
        • Volkswagen
        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez kmicio
        Spójrzcie na tę aukcję
        kmicio, trudno oceniać rzucajac okiem na cos co może się różnić mikronami
        przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• janek11
          Ambiente
          • 2010
          • 150

Też korzystałem w przypadku yariski, fakt, ze było to ze dwa lata temu, ale mogę z całą odpowiedzialnością polecić - profesjonaliści pełną gębą. Świetny kontakt telefoniczny (pan Jan naprawdę zna się na rzeczy) i jak do dziś żadnych problemów z półosią. Od nich dowiedziałem się, że to nie tylko regeneracja, ale też drobna modyfikacja, bo Yariski mają taką wadę fabryczną.

Niestety co do DSG to się nie wypowiadam, bo nie korzystałem. Mogę natomiast polecić na pewno jako rzetelnego kontrahenta.

Komentarz

• kmicio
            Ambiente
            • 2008
            • 233

Brzmicie Panowie zachęcajaco. Bo jeśli nowy przegub w serwisie kosztuje 700zł i to jest to samo siano to już lepiej wziąść te sharanopodobne po 500zł szt. Narazie pokazałem to mechanikowi i ma sprawdzić przeguby od sharana. Porówna pomierzy i zobaczymy co z tego wyjdzie bo są sporo tańsze. Taka prosta w sumie rzecz a tyle siana. Imho nie warta bo do O1 za ori Lobro dałem 260zł, a jest znacznie bardziej skomplikowany na oko.
            *1B1B*1.8T*4x4
            *1B1B*1.9T*DSG

Komentarz

• janek11
              Ambiente
              • 2010
              • 150

A weź zadzwoń do tej firmy motomax - oni na pewno będą wiedzieli czy pasują, a jak nie to pewnie dopasują.

Komentarz

Pracuję...